AKTUELNO

Pevačica ne može da se oporavi od svega što joj se dešava.

U toku ovog poslepodneva Anabela Atijas iskreno je razgovarala sa svojim bivšim suprugom Gagijem Đoganijem. Oni su pričali o svemu što se dešava sa Lunom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pristala na to da on njenu svetinju pominje... Ninu isto koju je navodno toliko voleo. Ti si mi othranio svo troje dece. Strašno. On kaže to koji je došao u Lunin stan gde ona plaća račune. Odveo dete u Mek jednom. Čovek sa 37 godina, tri godine stariji od Andreja. Videćeš sve kako će tek ovo da bude - rekla je Anabela.
Ja ću da budem kriv za sve - tvrdio je Gagi.
Ne bre. Nego ti nisi trebao njemu da daš kredibilitet. Ti pričaš da je imala poziv i da sam ja rekla njoj da ne bude sa njim u vezi. To nije tačno - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle ovoga od sinoć što sam videla da je ona (Luna) sposobna da mene gurne sa litice zbog njega. Ja njoj ne mogu da zabranim, ali poenta priče u svoj toj ljubavi koju gajiš prema dečku da ne dozvoliš da se udaljiš od majke zbog nečega što nije istina, a nije istina da ja nisam dovoljno vodila računa o svojoj deci. Za mene je ona potpuni stranac, osoba koju ja apsolutno, ma koliko mi bila teško, a znaš koliko je volim jer mi je bila sve od kad se rodila. Ti sam ne bi odobrio takvo njeno ponašanje, ja to znam. Doći će dan kada će ta ista Luna da uradi isto ono što je meni uradila Luna - uveravala ga je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'