AKTUELNO

Nakon ovoga, Luna je ostala bez komentara.

Luna Đogani razgovarala je večeras sa svojim ocem Gagijem Đoganijem o majci, a Gagijevoj bivšoj ženi, Anabeli Atijas. Luna je istakla da joj nedostaju razgovori sa Anabelom, a onda su komentarisali i Luninu vezu sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da joj priđem, ali osećam da nije trenutak. Ja nikada neću dozvoliti da nas nešto razdvoji, ali ona mora da shvati neke stvari - rekla je Luna.
Ti moraš da shvatiš. Kad budeš ti shvatila, shvatiće i ona. Ona neće promeniti svoj pravac. Ti treba da ustaneš i kažeš sve što misliš, osećaš... Ne smeš da budeš neutralna, da ti je glupo da bilo šta... Ustani i reci: "Jednostavno, ja njega volim, hoću sa njim da budem". Napravite konverzaciju, već kad smo upali u džunglu. Nije poenta da se ćuti - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da funkcionišem ako ne razgovaram sa tobom, sa njom ili sa Markom, ja sam kao biljka. Ne mogu! Vi ste moji ljudi, ja ne mogu da funkcionišem bez vas - istakla je Luna.
Ti uvodiš nas u probleme. Mi smo tu samo da ti pomognemo, mama i ja. Napravila si dosta sr*nja, ja sam pričao sa njom danas. Ne mogu da kažem da sve izmišlja. Neke stvari moraš da staviš na sto. Čoveka dovodiš u problem - dogao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da moja veza nema veze sa vama - izjavila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'