AKTUELNO

Otvorila dušu Ani Korać!

Posle razgovora sa Sanjom Stanković, Jovana Tomić Matora jadala se zadrugarima, a zatim je u četiri oka pričala i sa Anom Korać koja je njihova bliska drugarica. Matoru je najviše zanimalo da li Sanja vreme provodi sa bivšim verenikom, a zatim su joj se vratile i neke uspomene.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Ako je njega okrenula, onda to znači da joj treba muškarac, ali onda naša ljubav pada u vodu. Ispada kao da je sa mnom bila u vezi, jer sam ja bila dobra. Rekla mi je: "Neću tebe da prevaspitavam sa 30 godina, ako treba, moje dete ću da prevaspitavam". Ja želim dete sa njom, ali ona vidi dete sa muškarcem. Meni je jednako i muško i žensko. Nisam ja p*čku našla u kontejneru, pa da je svako liže. Mene kopka što se našla sa njim - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da je on njoj presekao put na semaforu. Znači verovatno je tražio da priča sa njom. Ja mislim da je on još tada njoj rekao: "Ja ne mogu da verujem da si sa njom, želeo bih da se vidimo", ali da je ona njega ohladila, ali da joj je bio u glavi. On kao muškarac nije mogao da podnese da je ona sa mnom u vezi. Gledao je na svaki način da je vrati - dodala je Jovana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'