AKTUELNO

Ovo mu je prvi put da je vođa.

Voditelj Dragan Marinković Maca obratio se zadrugarima, pa je "Izbor portčka" i "Pretres nedelje" mogao zvanično da počne.

Maca je na početku emisije prvo dao reč ovonedeljnom vođi Mlađi Jovanoviću, koji je danas delio budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije loš osećaj, prija mi hotel. Sviđa mi se da se malo odvojim od ljudi. Verovatno ću biti kamenovan kao i svaki vođa, ali videćemo. Što se tiče budžeta, bilo je jedno 3 ili 4 osobe o koje sam se ogrešio, to je normalno kad je u pitanju podela. Kad je čovek dobar sa više ljudi, lako je da pogreši. Lako je onima koje ne vole. Na neke ljude sam i zaboravio greškom, kako god, nema nazad. Kada sam pričao zbog čega sam Nini dao veliki budžet, ona mi je bivša devojka, šest meseci smo preživeli dobro i loše, zajedno smo tu od početka. Poslednjih dana su pala takva vređanja da me je sramota i mog i njenog ponašanja. Kada se udara nisko ja eksplodiram i kažem i što mislim i što ne mislim. U nekim situacijama sam pogrešio, u nekim je i ona, ali dao sam joj veliki budžet. Dao sam prvo veliki budžet Matoroj, mojoj drugarici spolja, a između Nine i mene su pale teške reči, možda sam hteo malo da je pecnem, to je bila možda i najblaža varijanta. Miona, Mima i ja se družimo od početka, razlog kad smo prestali da se družimo jeste što se njih dve nisu podnosile, tu sam se odvojio od Mione, posle smo se pomirili. Ona mi je isto dala veliki budžet. Pogrešio sam što se tiče Baneta, mora čovek da izbalansira, za njega mi je najviše krivo. Kaže da je razlog Tomović, to nema nikakve veze. Krivo mi je što sam njemu dao mali budžet, i za Luku mi je isto krivo. Moje i Ninine svađe nisu bile male, dešavalo se mnogo stvari i kad sam bio na operaciji, taj njen inat, video sam klipove, sve radi iz inata, počinjem da sumnjam da li je to inat ili sve to stvarno želi. Da li u svađama bude surovo iskrena ili je afekat. Ovo peckanje je mala beba kakve svađe smo imali. Za Baneta mi je stvarno krivo. On je meni dao mali, ja sam se naljutio jer je on tako obrazložio, da li je skapirao da nismo u dobrim odnosima. On je stajao na moju stranu, bio je realan i stvarno mi je krivo što se tiče njega. Imao sam devet budžeta, nas ima koliko nas ima. Bori mali - rekao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Dao mi je najmanji budžet, imali smo dosta konflikata, ali ja sam zadovoljan budžetom, ja se ne ljutim. Nemam mržnju prema njemu ni netrpeljivost, to se tako desilo i žao mi je zbog toga - naveo je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'