AKTUELNO

Luna napala Kiju i Slobu!

Anabela Atijas dobila je pitanje gledalaca da li je zaista ušla u Zadrugu kako bi rastavila Lunu Đogani i Marka Miljkovića, što je zadrugarka konstantno negirala. Međutim, ono što je dodatno bio problem za crnim stolom, jeste to što je Luna tvrdila da je njena baba držala uživo prenos na društvenim mrežama gde ju je ogovarala i iznisila ružno mišljenje o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek poštovala Lunin izbor, kad god je odlučila da nešto radi ja sam se uvek borila protiv vetrenjača, ali vremenom steknem svoje mišljenje. Nisam došla da rastavim vezu, već zato što imam mišljenje o celoj toj situaciji, koje mi je nabačeno od strane ćerke. Pričali su da je pobegla od mene! To nije istina! Nikada nije lajvove držala! Baba drži sad, svi pljuju po tebi, pa jesi li se naljtula nešto? Došla sam da ispričam istinu! Ako to nije tačno, ne znam onda, ne vidim nikakav problem. Ja ne mogu ništa da rasturim ako je nešto laž da sam ja ispričala! - ispričala je Anabela.
Ja lično gledala! Poenta je da ti to želiš, ja se nisam nikada mešala u tvoje - dobacivala je Luna.
Luna kaže da Marko kada ode u Brus se ni ne zagrli sa majkom - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da pričam o mojoj majci, niti želim da sebe predstavim kao žrtvu, ovde su ozbiljni ološi, ja ću uzvratiti kada mislim da to treba, to govori o njoj - rekao je Miljković.

Potom su se ponovo dotakle Anabelinih navoda da je Luna ušla u vezu sa Markom da bi povredila Slobu Radanovića, što je Đoganijeva tvrdila da je laž, kao i da su se Kristina Kija Kockar i nejn bivši suprug sve dogovorili tokom boravka u ,,Zadruzi 1".

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ušla da čuvaš njegove prepone! Kaži to! - odbrusila je Anabela.

Anabela je takođe iznela i tvrdnje da su se Luna i Marko dogovorili oko ulaska u Zadrugu, zbog čega je Lepi Mića ustao i izneo svoje mišljenje i složio sa Atijasovom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'