AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi!

Nina Babić danas proslavlja rođendan, a kao što to obično biva, najbliža porodica i prijatelji su joj poslali čestitke i poklone, a Babićevu su posebno potresle reči podrške koje joj je uputila njena majka, zbog čega se rasplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Draga Nina, želim ti sve najlepše od mene i Davida, zbog situacije napolju nisam uspela da ti organizujem rođendan kakav zaslužuješ, za sve što vidiš zaslužan je Mirko Gavrić, pozdravljaju te mnogobrojni zadrugari koji su napolju. Ti si Nina bogata cura, svi te pozdravljaju i vole. Nemoj da se uobraziš nakon pisma, samo pokušaj da se restartuješ na onu sa početka rijalitija, ne zaboravi zbog čega si ušla. Sve je u redu, ne brini, Nika je porasla. Samo pleši, to je tvoj najbolji adut, ja sam preponosna na tebe - glasilo je pismo koje je Nini posala majka.
Mama, hoću da znaš da te volim puno, znam, čim sam videla neke stvari, da ti nisi organizovala, nadam se da te nisam razočarala. Želim da se zahvalim Mirku Gavriću, znala sam da na tebe i Kendija mogu da računam, vratiću vam sve kada izađem napolje - rekla je Babićeva kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'