AKTUELNO

Nije joj prijalo da gleda Anabelu i Marka kako se svađaju za crnim stolom.

Nakon svađe koju su imali Anabela Atijas i Marko Miljković večeras za crnim stolom tokom emisije "Pitanja novinara", Luna Đogani je izjavila kako sada pušta svoju majku i dečka da se svađaju. Zatim se oglasila i Anabela koja je rekla kako se Luni i Marku neće mešati u vezu kada izađu iz "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ih puštam da rade šta hoće i da se kolju. Ne mogu više. Ja vidim da ovde nikome nije stalo da sve bude okej, svi bi da se kolju samo. Ja se hvala Bogu ne takmičim, ne znam više šta da radim. Ja ustanem i kažem nešto lepo, ono istanu i svađaju se. Dižem ruke - rekla je Luna i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam kriva za sve, odustajem i povlačim se i ne može niko da me ispoštuje. Mama, sada te niko nije pitao za Marka, a ti si opet išla na njega, a znaš da će da ustane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da time što ti nisi demantovala da sam ja loša majka, da su te potkrepili. Ja izbor svoje ćerke prihvatam kao njne izbor, ali i ne kao izbor s kojim ja moram da se družim. Nisam inadžija, tako je bolje i za nju i za mene. Kada izađemo, ja ću skroz da se povučem iz tvog života Luna na taj način. Prihvatam njen izbor, ali ne da ja pusim, da me postavlja kao vojnika. Ja nisam ničiji vojnik. Na mene mogu da se deru neki drugi ljudi i da me prevaspitavaju. Moja neka prava su ugružena i imam pravo da ne sedim u tavkom društvu - govorila je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'