AKTUELNO

Nije joj lako.

Novinari su ove večeri imali još jedno pitanje za Lunu Đogani - ''Da li zaista sebe smatra najvećim krivcem za celu porodičnu dramu?''

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle noći si rekla svojim roditeljima šta im zameraš, ali i koliko ih voliš. Da li misliš da si samo ti kriva za celu situaciju u kojoj ste se svi porodično našli - bilo je pitanje za nju.
Da. Moja najveća greška je što sam ušla u rijaliti - rekla je Luna.
Nije ona jedini krivac, svi smo krivi. Ona je živela u porodici u kakvoj je živela, to ostavlja traga i to sada možemo da vidimo. Nikada sa njom nisam imala problem, da pije, da puši, da se drogira, ali sada vidimo da postoje traume koje nosi, koje nije prevazišla i treba da se vrati u prošlost sa stručnim timom, psihijatrijskim gde se rešavaju problemi takve vrste. Ja sam ostajala u nezdravom braku, samim tim sam njoj davala do znanja da je ok da trpi. Gagi je pravio probleme i dao joj primer da je to ok. Mislim da smo mi kao porodica napravili porpuste i doveli do toga. Nina je bila mala i nadam se da za nju nije kasno. Luna je svesna svega, ona je bila kolaterarna šteta svađa spolja, medija, familije. Sve je to ostavilo trag i ja je na krivim. Pokušala sam da je sprečim da uđe u Zadrugu, ne zato što sam hejter, nego sam smatrala da je bespotrebno jer je sve bilo ok. Meni nije žao, očigledno je trebalo ovako da se desi da bismo naučili nešto. Ja kao roditelj snosim odgovornost za ponašanje svog deteta. Drugi roditelji su svoju deci pljuvali javno, a terali ih u rijaliti da grade kuće, ja to nisam radila. Ali Luna ne možeš da nam uskratiš pravo na osećanja, tvoj potez je akcija, naša osećanja je reakcija. Ti si naša, mi te volimo, ako neko skoči na tebe mi moramo da reagujemo - navela je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'