AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno.

Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" pripadnici sedme sile imali su pitanje i za Lepog Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si plaćen od Takija da braniš Maju i ne komentarišeš njen odnos sa Janjušem - bilo je pitanje za Miću.
Nisam plaćen. Rekao sam joj juče da treba da se skloni od Janjuša ako joj je drug. Rekao sam joj da je to ružno i da bih izludeo da sam na mestu Janjuševe supruge. Ja se sa grupnim stavom nikad ne slažem, mislim za sebe i kažem. Znam odlično šta sam rekao Maji, j*bali se nisu, to nisam video. Nije ovde ni Janjuševa žena pa da pravi scene. Ja sam Maji napravio scene pre dva meseca - pričao je on.
Kako neko kao što si ti koji vidi sve ne vidi da je između Maje i Janjuša više od prijateljstva - bilo je još jedno pitanje za Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim, ali zašto se napada Maja, a ne Janjuš? Ona je zaljubljena, šta drugo da kažem. Ja sam to osudio, zvanično sam rekao za stolom da je zaljubljena, ona kaže da nije - rekao je Mića.
Kako si zaboravio svađe Maje i Šopićke zbog Janjuša - bilo je još jedno pitanje za njega.
Rekao sam da su neke stvari za Maju loše. Ne radi se to, ne koketira se. Janjušu sam rekao isto, da se neke stvari vide, ne želim da se svađam i da napadam. Ovde se vidi ta priča, ali se samo optužuje Maja, a ovde su zadrugari govorili da slobodna devojka može da radi šta hoće, problem je oženjen. Krivi su i Janjuš i Maja, to je poenta cele priče. Maja je slobodna. Ja sma pre dva meseca opominjao Maju, da ne stavlja ruke na bubicu. Osuđujem to što se radi - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što su Maja i Janjuš sami produžili svoj zadatak da bi spavali zajedno - bilo je naredno pitanje za njega.
Ja sam tada osudio to, rekao sam joj da ne radi to jer je to osuđivala u drugoj sezoni. Svađao sam se sa njom tad, rekao sam joj da se udalji od Janjuša, ali opet ponavljam da su krivi oni koji su u vezi, a sad se krivi samo Maja - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Nakon kratkih reklama Janjuš je želeo da prokomentariše sve.

Naš odnos je bio isti i pre četiri meseca. Sad ne mogu ni da se sprdam jer bi došlo do katastrofe. Sedim, ćutim, ona je totalno, radi nepromišljeno. Nećemo provoditi vreme, pa ćemo videti. Nisam nikoga ni ostavio, nisam rekao da sam imao odnose - rekao je Janjuš.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'