AKTUELNO

Košarkaš se našao u nebranom grožđu.

Lepi Mića odlučio je da večeras posle emisije "Pitanja novinara" u potpunosti raskrinka Maju Marinković i to pred Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da joj kažeš da te se mane. Ti nećeš to da joj kažeš. Daješ joj povoda. Ti joj kažeš: "Videćemo sutra". Rekao si joj: "Pričaćemo sutra", reci joj: "Nećemo pričati nikad". Prekini sa njom svaki kontakt - vikao je Mića.
Je l' sam prekinuo sa ovom, posle tri dana - naveo je Janjuš.
Hoće da čuje to od tebe, a zna da joj ti to nećeš reći. Njoj je stalo do tebe, ali mi je sve to sumnjivo, da te je naglo toliko zavolela, da ne može da diše. Stalo joj je da bude sa tobom, ali ne znam da li zbog toga što hoće pitanja, ili ima emocije. 17 puta me pita gde si ti. Neko ko je zaljubljen ima malo bar dostojanstva, ona nema nimalo. Uživa u svađi sa Stefanom, to nije zaljubljenost. Ti kad vidiš da to tebi ruši integritet, treba da joj kažeš: "Marš tamo". Devojka od 20 godina ti govori: "Dolazi ovamo da ti ja ne bih došla", to nije zaljubljenost, to je bezobrazluk. Pusti je neka ode. Ona tebe ponižava, a draga ti je, onda ti izazivaš sumnju - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'