AKTUELNO

Večeras su se svađali zbog Anabele, ali i vrata.

Ovo je i te kako burna noć bila za Marka Miljkovića i Lunu Đogani koji su se svađali zbog njene majke Anabele Atijas, ali i zbog toga što je Luna jače zalupila vratima koja su zatim pala na pod.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćao, prijatno? Tako se završava veza od godinu i tri meseca? Čime ti ne vidiš da se ja borim? Danima se pojedoh živa. Ja sam pokušala na sve načine da uradim, to što nije uspelo, to nije do mene. Možda je do nje - rekla je Luna.
Nastavilo se. Večeras mi je pokazala k*rac. Ja ti skrećem pažnju da ne divljaš ovde. Na šta ti ovo liči? Godinu i tri meseca sam s kim? - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti kada si lupao vratima dole u WC-u? Da li sam trebala i ja tako da reagujem? Vrata su sj*bana, ja jesam jače lupila, ali mi nije bila namera da nekoga povredim - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet idemo bezveze. Prihvati kritiku, a ne tu da se vadiš. Koga praviš budalom? Sve joj lepo objasni. Nisi, čim ona tako reaguje. Lepo joj objasni, kroz emociju. Priđi svojoj majci i reci šta želiš u životu. To nije normalno, to će da dovede do takvog haosa, a veruj mi da ću ja da se izvučem iz cele priče kao pobednik - nastavio je Marko.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'