AKTUELNO

Ispričala šta joj leži na duši!

Luna Đogani danas je došla u Rajski vrt, kako bi sa Drvetom mudrosti porazgovarala o svemu što se dešavalo tokom prethodne noći u Beloj kući, kada je došlo do njenih svađa sa Markom, ali i pominjanja članova Gagijeve porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće niko da spusti loptu, svi hoće da se svađaju. Ja stvarno nemam snage više. Ja sam rekla mami sinoć da me ne komentariše, znam da nema od toga ništa, on je rekao da će komentarisati ako ona komentariše njega i tako haos u krug. Od mene se sve očekuje u ovoj priči, celoj porodičnoj, uvek sam ja stub svega i treba da rešavam, smirujem... Sve sam probala, i svađala se i lepo pričala, ali ne vredi. Ja još uvek ne vidim nikakvo rešenje. Baš nemam više snage, osećam da više ne znam ni šta da pričam, kao da sam zatvorena u nekom kavezu, možda bih se bolje osećala u ovom kavezu ovde. Generalno, ja nisam tražila od drugih, sama rešavam probleme, to što se požalim nekome, ne smatram da je nenormalno, to valjda tako rade ljudi koji imaju potrebu da se nekome otvaraju, ali generalno uvek sama rešavam. Jer kad se drugi mešaju, uvek nastane haos - rekla je Luna, pa odgovorila na pitanje da li Marko i Anabela mogu sami da reše problem:
Ma nema šanse, on će to da reši tako što će da se svađa sa njom, da se udaraju, ne znam više šta da radim. Do čega je došlo milion puta, nervni slomovi, iznošenje stvari iz spoljnog sveta, uvukli smo dete od 15 godina. Veruj mi, oboje ih poznajem u dušu, nema od toga ništa. Ja se izvinjavam mojim sestrama što su uvučene u ovo, žao mi je ako sam ih povredila, mnogo mi nedostaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju razgovora, Drvo je upitalo da li je razgovarala sa Gagijem, svojim ocem, jer su sinoć pomenuti i njegovi brat i sestra, Đole i Nađa Đogani.

Mislim da je i on loše, zato što je umešana njegova porodica. Oni mu ne pomažu time što se mešaju, znaju da to ne vodi nikuda i ne treba to da rade zbog njega. Ne donose mu dobro ništa. Gagi i Marko su uvek u dobrom odnosu, nisu ništa menjali.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Zadruga

<
'