AKTUELNO

Bane je sinoć zamerio Orozoviću što je učestvovao i pobedio u igri za dupliranje glasova.

Ove večeri u Beloj kući održava se emisija "Izbor potrčka", nakon čega će uslediti i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Za crnim stolom polemisalo se o raspodeli budžeta novog vođe Baneta Čolaka, kao i o današnjoj kupovini koja je usledila nakon toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije došlo je i do svađe između Nikole Orozovića i Baneta Čolaka koji je sinoć zamerio Orozoviću što je učestvovao u igrici, pobedio i sebi obezbedio dupliranje glasova, posle čega je iz Zadruge ispala Ivana Krunić, Banetova devojka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim ljude koji govore da im se toliko ide kući, a na kraju ostanu. Mnogi ljudi žele ove da ostanu. Ne krivim njega što je Ivana ispala. Smatram da se folira u odnosu sa Brendonom i da mu to i te kako odgovara. To su stvari koje mu zameram i to za Ivanu što sam mu zamerio, on to zna. Ja bih voleo da ostane Orzo do kraja - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Stalno mi zamera iste stvari, a družimo se i opet sam ja taj koji je vašu vezu podržavao. Bane zna da su mene podržali Ivanini roditelji, i on je baš zbog toga trebao da bude okej sa mnom. Ja Baneta nikada nisam vređao, uvek sam ga gotivio - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ja neću da se dodvoravam. Mene to ne interesuje. Ja se neću uvlačiti nikome. Ja gledam po sebi i po nekim svojim principima - dodao je Čolak.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'