AKTUELNO

Ušli su u žestoku svađu.

Ove noći u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" došlo je do svađe između Zorice Marković i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, kada je Zorica komentarisala njegov odnos sa Majom Marinković, Janjuš je skočio i govorio Zorici kako joj zamera što njemu, kako je naveo, priča jedno, a za crnim stolom drugo.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja malo preteruje. Maju niko ovde ne mrzi. Ona je vesela devojka i simpatična, voli da da... Sve preteruje. Miona je iskrena bila, Maja se njoj verovatno poverila. Maja je to sve namerno radila, da bi se vrtela priča. To Janjušu prija, imaju simpatije - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne izmišljaj gluposti. Lažeš kao ker. Ćuti lažove. Najveći si lažov koji je ikada ušao u rijaliti. Ćuti glavata! J*bala te moja žena! Ti si devojčica koja vodi ljubav u čarapama. Ti treba mišljenje da kažeš kada sedimo ti i ja, a ne ovde. Ne dam nikome na sebe. Jadna si, folirant si! Kako da ti kažem da si iskrena, kada si lažov. Ćuti, sunce ti j*bem! Ti si bolestan lažov, po ceo dan lažeš. Ti ženo nisi normalna - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si slučaj koji je zaljubljen u Maju Marinković. Treba da te bude sramota jer si oženjen čovek. Vi s*ks ovde nećete imati. Ja ti kažem: "Konju, zaljubio si se"; ti prevrćeš očima. Što sam ja folirant? Ti foliraš u odnosu sa njom. Ti nisi iskren Janjuše. To je platonska ljubav. Nemoj da priznaš, ali nemoj da me vređaš. Zavozao si se malo sa emocijama, i ti i ona. Jednom si imao grešku, ako ti je Maja spas da ne grebeš na kapiju, onda idi do kraja - rekla je Zorica.
Smiri se, bre - pokušavala je Maja da obuzda Janjuša.
Ona vrti priču po celoj kući. Da li je lepo to što priča Mioni? - nastavila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću nikada reći da sam zaljubljen u Maju Marinković, niti sam! Neka vrti, ona ima pravo. Ne moraš da mi kažeš na jednom mestu ovo, na drugom mestu ono. Ja tebe razumem Zorice, kako kog okreneš. Nemoj da mi vređaš inteligenciju - rekao je Janjuš.

Svoje mišljenje je nakon ove svađe izneo i Edis Fetić, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'