AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Maja Marinković bila je naredna gošća u današnjem izdanju radija "Amnezija" kod Bore Santane i Baneta Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bi dobila poziv sa Takijem i kada bi ti on rekao da se skloniš od Janjuša, da li bi to uradila - bilo je pitanje za nju koje joj je uputio Mensur Ajdarpašić.
Moj otac je savremeni čovek, nema nikakvih razloga da se brine, Janjuš mi ne misli ništa loše. Taki mi to ne bi rekao jer ne radim ništa loše. Ako bi došlo do toga... Ne, ne bi došlo do toga, ali ja ne bih poslušala jer smatram da ne radim ništa loše. Znam da mom ocu to ne smeta, zna kako je vaspitao svoje dete. Što se tiče Mime, znam da je ona rekla glupost što se tiče toaleta, Janjuš i ja nikad nismo došli u takvu situaciju niti ćemo doći. Mionu sam navodila kao najdražu osobu ovde, pogrešila sam. Nikome se ne poveravam, nikada sebe ne bih dovela u situaciju da budem ugrožena. Ne radim to da joj nešto kažem da ona može da mi zabode nož u leđa. Posvađale smo se i ne dajem joj više garderobu. Ona hoće da se okači na mene da bi ostala koju nedelju duže, neću da se svađam sa njom - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti došla prošle sezone do petog mesta kačeći se na Marka i Lunu - pitali su voditelji.
Svađala sam se sa 90% kuće, ne zanima me ko koliko fanova ima, svađam se kako osetim. Osuđujem postupke, osuđujem Janjuša i Šopićku jer je to krenulo u drugom smeru i javile su se simpatije. Roditelji žele najbolje svojoj deci, ja znam da mene Janjuš voli kao čoveka i prijatelja - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'