AKTUELNO

Pokazala se kao domaćica.

Voditelj Milan Milošević u večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje pročitao je za Marka Miljkovića, a radilo se o odnosu sa Lunom Đogani.

Do kada ćeđš biti sluga, kuvar, a i kuvar njenog oca, zar ne misliš da bi Luna trebalo nešto da radi, umesto što po ceo dan leži i ne radi ništa? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadomesti ona to na drugi način, meni to nije problem. Ja pranje odradim jednom u tri meseca, a ja to radim od Zadruge 1, mada mnogo manje nego u prethodnim sezonama, nije to ništa problem meni. Ovde živimo život, ona sređuje krevet, slaže garderober. Ja najviše volim da skuvam sam - rekao je MIljković.
Njemu se ništa ne sviđa što ja spremim, ali ja to ne volim da radim. U prvoj sezoni sam se pokazala da ne znam da perem. Na 90 stepeni sam mu oprala gaće i bile su ovolišne. Mislim da sam preterala sa mojim ležanjem, ali ću se potruditi, počećemo da treniramo kao Ana i David, malo ćemo da ih kopiramo. Što se tiče Marka, on meni govori da ustanem, jer on mene hoće da aktivira, isto kao i tata i mama - dodala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'