AKTUELNO

Svađa ne prestaje.

Iako ga je odbila u dvorištu, Mensur Ajdarpašić je došao za Minom Vrbaški u krevet, te je ponovo pokušao da je odobrovolji.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde pomeri te ruke više, nisam sa tobom više. Nema ni drugarski, batali me - pričala je Mina dok je on pokušavao da je zagrli.
Nemoj da si tako bezobrazna, znaš da si kriva i ti jednim delom... Dobro, drži se toga šta si rekla. Ako nećeš sa mnom, ne moraš. Nisam ja smeće, da ti meni kažeš: "Neću ja sa njim", ne nego neću ja sa tobom. Ja dođem tu da pričam sa tobom, ti me kuliraš, bezobrazno. Nikad nećeš biti srećna od toga zla u sebi - pobesneo je Ajdarpašić.
To zlo će te uništiti - odbrusila mu je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde uništi me. Znaš kad ću se pomiriti zbog ovoga što si mi sad izgovorila. Od danas me ne interesuju ni procenti ni ništa - durio se Mensur.
Interesovali su te - rekla je ona.
Nećeš ti da me uništiš, videćeš... Nisam ja neka smrda da mi ti kažeš da ti ovo ne treba. Kome si ti sreću donela - pitao je Ajdarpašić.
Nikome, niti ću da donesem - odbrusila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda začepi ta usta. Ti si čekala momenat da se vratiš na staro, ti nisi ovo - rekao je on.

Mensuru se zatim obratila Jovana Tomić Matora koja se pravdala da se ona i Mina nisu njemu smejale, ali on joj nije verovao. Zatim je Ajdarpašić nastavio da se svađa sa Minom.

Nikad me nisi volela kao sve ostale - pričao je on.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'