AKTUELNO

Đedović je u odličnim odnosima sa Anabelom.

Jelena Pešić bila je sledeća zadrugarka koja je u "Igri istine", nakon što je pričala o dogovoru između Marka Miljkovića i nje, postavila pitanje. Jelena je odlučila da pita Marka Đedovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je Luna rekla da si se ulizivao i njoj i Marku i Gagiju. Da li opravdavaš Gagijevo ponašanje u ovakvoj situaciji? - pitala je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna jeste to izgovorila, ali ja ne bih pridavao na značaju devojci koji smo gledali šta radi tri sezone. Luna nije trenutno pri zdravom razumu, po mom mišljenju, tako da ona može da kaže tša god hoće. Ja se izvinjavam Anabeli što sam rekao Luni da je budala. Luna je ušla ovde za Novu godinu i jaukala i kukala da ja njenog tatu ne diram. Ta priča o nekom ulizivanju, Marko jeste bio normalan za druženje. Ako sam se ja njemu ulizivao, onda je i on meni. Što se tiče Gagija i Marka, ja to ne mogu da komentarišem, Gagija ne smatram osobom kojom vlada zdrav razum. Meni nije normalno da on bude najbolji drug ćerkinog dečka. Ja ne bih voleo da moj otac ima takav odnos sa BFF zetom. Marko je danas izmislio situaciju da je Anabela htela da udari Lunu - rekao je Đedović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'