AKTUELNO

Ovo je zanimalo milione!

"Kako ti tumačiš rečenice da Mina nije devojka od tebe, kao i da su njih dvoje imali nešto u prošlosti?" - glasilo je pitanje za Mensura Ajadrpašića, koje su mu uputili novinari.

Foto: TV Pink Printscreen

On je malo grublji u izjavama, on nikada nije naučio da uvija u celofan. Hteo je da mi kaže ako mi sa nekim ne ide, da se sklonim od te osobe. On ne vidi da mene Mina poštuje vezano za neke stvari, on je neupućen u našu celu situaciju, on ne gleda, samo pogleda klipove koji mu šalju, ne sviđa mu se kada me vidi da plačem. Ja jesam jako emotivan kada nekoga volim priznajem - govorio je Mensur.
Iskreno, nemam pojma, ja sam ostala šokirana tom izjavom. Ja tvrdim da njegovog brata nikada nisam upoznala, nikada nisam čula za njegovo ime. Čula sam da je dao tu izjavu, samo ću toliko da kažem. Ovako je bilo, drug od njegovog brata je rako da smo se ja i Mensurov brat upoznali u Beogradu, poljubili i svak je otišao na svoju - istakla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sreli su se negde kao tinejdžeri, sreli su se u Beogradu, Ja mu sada kažem da se ne meša, da ne odgovara na poruke, nema potrebe da se meša. Sve da je tako bilo, ali jako je ružno da tako pričaš, jer sam ja sad sa njom. Ružno je i nemoj da ti se više dešava. Jako mi je čudno da je to rekao, jer on nema običaj - prokomentarisao je Ajdarpašić.

U nastavku emisije, Jelena Pešić je zamerila Vrbaškoj zbog načina na koji se ponašala na današnji najradosniji hrišćanski praznik, te je Mina izrevoltirana napustila emisiju.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'