AKTUELNO

Ovo ga je dotuklo.

Novinari su ove večeri imali nekoliko pitanja i za Mlađu Jovanovića, koji je ovih dana imao veoma burne svađe sa Ninom Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je povredilo to što je Nini mama poručila da na priču sa tobom stavi tačku, a da se izvini Marku i Mensuru i da se drži njih, da li joj oni misle bolje od tebe - bilo je pitanje za Mlađu.
To što je rekla da stavi tačku je sasvim normalno, mislim da ni njeni ni moji ne podržavaju ovu vezu. Ali s druge strane, sa Mensurom je imala takav haos, on je mene provocirao i vikao: "Gde je Nina, moja drugarica", zamolio sam ga da me ne provodica. Njena majka mu je dala pravo. Nenormalno je da se drži Mensura, to su konstantne naše svađe sa njim. Svi znamo da ja i Miljković nismo u dobrim odnosima, njena majka je rekla da ju je on podržao, a on je to uradio da bi meni terao kontru. Naravno da mi to ne prija i nije bilo potrebe da se to komentariše. Ok je da stavi tačku i bilo je suvišno da se dodaje takav komentar jer ovo samo doliva ulje na vatru - rekao je Jovanović.
Da li su reči tvoje majke uspele da preko noći ugase emocije prema Mlađi i izbrišu sve trenutke kad se borio za tebe - bilo je pitanje za Ninu.

Foto: TV Pink Printscreen

Žena je sve u pravu, mi smo mislili da će i gore da komentariše. Mi ne možemo da pređemo preko tih stvari, ona je rekla da ostanemo prijatelji. Naše svađe nisu toliko strašne, nego su strašne psovke. Moje emocije se nisu ugasile, ali se podbadamo pa mi se zato gase emocije - navela je Babićeva.
Od početka mi nismo imali vetar u leđa u klipovima su svi bili pozdravljeni osim mene. Non-stop ti se pale i gase emocije, zato mislim da nikad nisi ni imala dovoljno jaka emocije. Ja sam posle 6 meseci koliko sam bio strpljiv pukao, ne ponosim se zbog onih stvari što sam izgovorio, pogubio sam se - dodao je Mlađa.
Da li ti je jasna poruka koju ti je majka dala za Orozovića - pitali su novinari Ninu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam shvatila da ne napadam Orozovića i da budem ok sa njim - rekla je ona.
Moje mišljenje je da njena majka želi to. Problem su moje godine, ona nikad nas nije podržavala, kad je bila Nova godina, mene nije ni spomenula, a rekla da je to sa Orozovićem simpatično i jasno ga je usmeravala ka njemu. Rekla je sad da ni slučajno njemu ne kaže ružnu reč, a zašto mene da napada i da psuje - rekao je Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da moja majka želi da budem sa Nikolom, jer me nije nijednom uvredio. Voli da budem sa momkom koji će da me drži kao malo vode na dlanu. Ja sam tebe htela da ispoštujem. Njemu ostali pune glavu - rekla je Nina.
Bolje budi dobra, bolje - vikao je Mlađa.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'