AKTUELNO

Da li je ljubav jača od svega?

Gledaoci tri sezone rijaliti programa "Zadruga" godinama unazad na malim ekranim gledaju ljubavni život Lune Đogani, drugoplasirane takmičarke prve sezone, a potom i pobednice "Zadruge 2", koji se odvijao u više turbulentnih etapa.

Naime, Đoganijeva je u prvoj sezoni zaljubila u oženjenog Slobodana Radanovića, a nakon što je Slobina žena Kija Kockar ušla u rijalitiji, mesecima smo gledali ljubavni trougao, koji se neslavno završio po sve tri strane, iako je Kockareva odnela laskavno prvo mesto "Zadruge 1".

Foto: TV Pink Printscreen

U drugoj sezoni, Đoganijeva je ušla, kako je i sama tvrdila, ne bi li ispravila greške iz prethodne sezone, ali i pokušala napokon da se domogne prvog mesta. Međutim, ne samo da je osvojima prvo mesto, već se zaljubila u Marka Miljkovića, mada je njihova veza od samog početka naišla na osude, kako gledalaca i učesnika, tako i Lunine majke Anabele Atijas.

U "Zadrugu 3" Luna je ušla nakon Miljkovića, kada je primetila da se upušta u romansu sa zadrugarkom Jelenom Pešić, te je, kako i sama kaže, ušla da spase svoju ljubav. Od toga dana, ljubav Lune i Marka nailazi na nikad veće prepreke, a pre samo dva dana naišla je na brodolom.

Nakom izjava da sumnja u njegovu ljubav, te da je Miljković sa njom iz sažaljenja, Miljković je rešio da povuče ručnu, ne želeći da prisustvuje još nekim od nervih slomova svoje drage, vidno razočaran svime onime što mu je priredila.

Foto: TV Pink Printscreen

U sinoćnij emisiji "Pitanja gledalaca" gledaoci su jasno dali Miljkoviću zeleno svetlo da opet ostvari odnos sa Pešićevom, ali i skrenuli Luni pažnju da se ne ponaša kao paćenica, te da se ne ponižava svakodnevnim moljakanjem za ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Luna i Marko uspeti da spasu svoju ljubav i pored mnogih silnih napada, ili ćemo svedočiti potpunom obrtu u rijalitiju, ostaje da vidimo u nastavku rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'