AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

Naredni video -prilog koji su zadrugari imali priliku da vide, jeste kako je Maja Marinković očajnički želela da se pomiri sa Markom Janjuševićem Janjušem toko obeležavanja Vaskrsa.

Podsetimo, veče pre toga, Janjuš je odlučio da napravi distancu sa Marinkovićevom, zbog njenog ponašanja kako je tada tvrdio, ali opet nije mogao da joj odoli, pa su se ubrzo i pomirili, nakon što ga je ona izmasirala za Vaskrs.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njega pitala, jer se on tako umusi i ne razgovara sa mnom neko vreme i meni bude čudno, jer nisam shvatila šta sam ja to tako loše prokomentarisala da se on naljuti na mene - rekla je Maja.
U prethodnom je bilo klizeći, ali je Janjuš to izbegao. Ali ona uvek njemu nešto prebaci, nervira ga, ona se odmah upali, vidljiva je emocija, vidi joj se po faci, uozbilji se - rekao je David Dragojević.
Ne sviđaju mi se mnoge stvari ovde, ne bih da komentarišem, tako da to je to - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Jelki? Meni je drago - upitao je Janjuš.
Molim te da me više ne zoveš tako - odbrusila je Jelena.
Ona se plaši da ne uradi neku glupost, da ne bi uradila neku glupost, nema potrebe da pričamo bilo šta, sve vidimo na snimku - rekla je Miona.
Naravno da i bude krivo, jer ja njega najviše volim, znam da nisam ništa strašno uradila, a i kad uradim, imam neku grižu savest, ja sam sama po sebi tako malo problematična. Nemirna sam - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam neko posebno mišljenje, za mene je ovo čisto prijateljstvo, ja sam to komentarisala sa Janjušem, ovo je pravljenje neke priče i to što ljubomorišu, ja to radim i u prijateljstvu, Maja se sprda, ona uživa da ga iznervira, a onda ga pipka, nićega tu nema - rekla je Ermina.

Marko Đedović je potom otkrio da je Maja štipala Zoricu Marković ispod stola, davajući joj znakove vezane za Janjuša.

Zorica je meni ispričala, štipala je Zoricu ispod stola, Zorica to ne bi slagala, jer nema razloga za to - tvrdio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'