AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Naredno video-prilog koji je pušten zadrugarima jeste ogovaranje Jelene Pešić i Miroslave Mime Živković. Naime, njih dve su ogovarale zadrugare koji po njihovom mišljenju nisu ispoštovali tradiciju Vaskrsa.

Mima prethodno nije htela da ponovi reči koje je izgovorila za Janjuša, da li se uplašila toga što je bila svesna šta je rekla, ali je potom isplivalo sve na videlo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao ona babe sokačare, sede su na balkonu, pale jednu za drugom, fali im još krigla piva. Niti ih komentarišem, niti ih vidim, niti me dotiču njihovu komentari. Ne radim ništa fejk - rekla je Mima.
Čuo sam Mimu, ja neću nju da vređam, svako ima prava da komentariše, nikada se neću ljutit. Ali ovako kada te neko vređa, moje dete rijaliti ne gleda, osim kada sam ja sam, komentarisalo se pre neki dan, bila je priča o mojoj ženi. Mima je komentarisala, ja tebe neću vređati - rekao je Janjuš, a onda je odjednom počeo da vređa zadrugarku.
A što da me vređaš - upitala je Mima.
Marš bre, j*bem ti majku! - urlao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' to normalno? Pozdrav mama, ovo je čovek koji te je pljunuo sada! Izvini, mama! NJima na dušu neka ide! J*bo ti pas mater! Da nema kamere, spr*cao bi je ovde. A ti debilko ovde, voliš oženjene. Mene ovakva fuksetina vređa, najbitnije mi je da su roditelji ponosni na mene, iako sam ja imala ovde greške - poručila je Miroslava.
Priznaj da voliš žene! - provocirala je Maja.
Kako ih j*beš? Imaš tri metra! Ne možeš ni da se okreneš! Maja skakavac! - dobacivala je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'