AKTUELNO

Nisu mogli više da se trpe!

Ivana Šopić i Stefan Karić nastavili su da odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile o problemima u ljubavnom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ste to jedno drugom prećutali, pa je došlo do današnje svađe, šta zamerate jedno drugom i navedite zadruagre koji nisu srećni zbog vas dvoje? - glasilo je pitanje.
Mi nemamo problem, on i ja smo takvi da kada smo bili prijatelji, neke stvari su nam bile normalne da govorimo. Ja sam izgovorila neku šalu, koja nije primerena. Sada pravimo neki balans, ja ako vidim neki problem u našoj komunikaciji, ja odmah to rešavam, a on misli da ga ja time pravim ludim. A znam da neko mora da povuče ručnu. Što se tie zadrugara kojima to nije prijatno, to su Milica Kemez i Bora - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da njihovim bližnjima nikome nije drago što su zajedno - pokušao je da provocira Bora Santana.
Meni je krivo što je tvoja devojka imala nešto sa njim, a ja sam u vezi - odbrusila je ironično Šopićeva.
Mene je Šopićka uzela prva u usta, kako ja neću da imam s*ks sa svojom devojkom. Stefan zaslužuje bolju od tebe - nastavio je Santana.
To što ti ne možeš da j*beš, to nije moj problem, pa meni je žao što tvoja devojka nije mogla da ima Stefana - odbrusila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je potom odgovorila i na pitanja o sukobima sa Stefanom, govoreći da joj ne odgovara položaj potčinjene, ali da zbog emocija prema njemu se trudi da ima balans.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'