AKTUELNO

Haos bez prestanka!

Zadrugarima se učinilo kao da su se stvari između Dragane Mitar i Edisa Fetića primirile, i oni su počeli da pričaju o Instagramu u dnevnom boravku, ali se odmah desio preokret. Dragana je grubo isterala Eda iz Bele kuće i počela da urla na njega.

Što ne ideš kući, milioneru? Što si ti sa mnom, koja je poenta? Ti meni ovde radiš nažao! Svaki tvoj pokret je pogrešan! Što se nisi napolju odvojio? Lepo sam se ugasila dve nedelje, a ti praviš veštačke frke, a sve zato što sam rekla da želim da razgovaramo - govorila je Dragana.
Moja greška je što sam te sve puštao, što nikad nisam rekao: "Ne može". Šta hoćeš ti u životu, izjasni se? Šta planiraš u životu? - upitao ju je Edo.
Kakvo je to pitanje? Da uzmem da peva, a ti da glumiš ludilo... Štagod da se uhvatim za nešto, ti kažeš da ne valja - zamerila je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti želiš da se otkačiš od mene, ali ne znaš kako to da kažeš. Treba da mi kažeš to. Ti meni dve godine govoriš da nećeš da radiš. Hoćeš da budeš pevačica? Izjasni se sad - zamerio je Edo.

Fetić je zatim zamerio Dragani što komunicira sa Zoricom Marković, koja njega napada već 4 meseca po njegovim rečima, a onda dodao:

Od g*vana se pita ne pravi, ti si g*vno! Čovek ti da dušu, ti tražiš srce. Nećeš dobiti ništa. Upropastila si mi život - rekao je Edo i otišao od Mitrove.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'