AKTUELNO

Ovo je mnoge zanimalo!

Velika prašina u medijima podigla se kada je blizak prijatelj Ane Korać, Miljan Vračević otkrio za portal Pink.rs, rs da je glavni razlog raskida sa Davidom Dragojević bilo nasilje, zbog kojeg je Koraćeva povukla crtu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam želeo da sa njim (Miljanom) pijem piće, bio mi je prenaporan. Ja sam udario Ani kroše, bila je havarija, izletela je kroz prozor. Inače se vidi ovde da sam ja nasilnik. Ja sam napolje još mnogo blaži, ona se iznervira i istresira kada malo povisim ton na nju. Mi se jesmo posvađali, iz naše gluposti desilo se šta se desilo. Pripisuje mi se etiketa da sam ja nasilnik, a ja sam za sebe kažem nekada da sam p*čka. Otkad sam došao u Beograd samo upoznajem lažne ljude i lažne prijatelje. Govore mi da mi je Ana karta za Beograd, da ja živim kod nje, nemaju pojma, upoznao sam kriminalce na baterije. Ja možda jesam seljak iz Veternika, ali ja sam upoznao samo iskrene ljude. Ja se prema Ani ponašam kao prema princezi, ona je meni sve, meni je strašno što govore tako o meni. Prvo što sam uradio, pozvao sam Aninu majku i ispričao joj šta se desilo do detalja. Zameram Ani što ga nije naduvala. Jedini naš zajedničk prijatelj je Ilija, sa Milijom sam se video tri puta. Milija se bavi Instagramom, meni se to ne sviđa. Mene ovde prozivaju da sam papučar, ja sam takav, ja ne volim da ona išta radi - govorio je David.

David Dragojević priznao je da su se dešavala sveđe zbog poznatog biznismena Sukija, te da je nastao haos u njihovoj vezi kada je Anu dotični tagovao na fotografiju na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je ona kačila to, ja sam joj govorio da to ne kači. Ana je takva, ona misli ako je neko taguje, odmah misli neko joj je prijatelj, a ko nju može da gleda kao drugaricu, 'leba ti. On je takav, ja sam njega odranije upoznao, znam šta on radi. Ona je prva otpratila mnogo mojih prijateljica sa Instragrama, ja da sam to uradio, vijala bi me lopatom. Nisam ljubomoran, ali ja njoj ništa ne zabranjujem - objasnio je Dragojević.
Ja ne volim kada se neko dere na mene, meni se nije svideo njegov postupak i tačka, imam pravo da mi se ne sviđa. Ja kada sam ljubomorna, ja njemu kažem otvoreno, a on se musi, dva dana moram da mozgam šta sam uradila loše - objasnila je Koraćeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'