AKTUELNO

Ništa više ne kriju!

Ana Korać i David Dragojević u radio "Amneziji" pričali su o skandaloznim dešavanjima, koje su se skrivali iza njihovog raskida, koji se desio pred ulazak Koraćeve u "Zadruzi 3", a koje je obelodanio Anin prijatelj Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam totalno razočarana zbog toga što sam to u poverenju poverila svom prijatelju, otuda sve te face. Da sam htela da se to sazna, ja bih to javno i rekla. Ja sam objasnila šta se desilo te noći u stanu, nije bilo to tako grubo kao što je Miljan objasnio, to je proizišlo iz naših sitnica. Ja sam htela da izađem na ulazna vrata, on mi nije dozvolio, nije hteo da se skloni, ja sam ga gurnula, a moje razočaranje bilo je, kako je on meni mogao da vrati. Sela sam u kola, plakala, tada sam i obrisala slike. Ne opravdavam ga, ali dešava se. Ja sam takav tip devojke, kada neko ton povisi na mene, ja to shvatam traumatično. Ružno je i sa moje i sa njegove strane to što se dogodilo. Opet kažem, nije lepo da se iznose stvari koje sam im ja rekla u poverenju, ja to nikada njima ne bih učinila - rekla je Ana.
Ipak, to su ozbiljne stvari za koje mene optužuju. Mnogo mi je žao zbog Anine porodice. Videću da li ću da tužim Miljana, ipak je on Anin prijatelj. On se čovek bavi rijalitijem, kači storije. Rekao sam mu ja da nije lepo da o jednoj osobi ujutro priča loše, a da uveče sa njom kačim stori. Njega je to povredilo što sam ja za Pink.rs izjavio da je jedini pravi Anin prijatelj Ilija, ipak mi živimo u istoj zgradi. Jako mi je sve ružno, želim da se izvinim Aninoj i mojoj porodice što ponovo trpite gluposti od naše strane. Znate kako se ja ponašam prema Ani i to će biti tako uvek - objasnio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta,

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'