AKTUELNO

Svi su oduševljeni njenom promenom.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni snimak, a na njemu je prikazano kako Stefan Karić priča loše o svojoj devojci Ivani Šopić. Kroz nastavak snimka svi su mogli da pogledaju i kako je izgledala njihova svađa, koja je nastala zbog toga što je Ivana izjavila da su najbolji ljudi koje je upoznala imali poroke.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj najveći problem je što ja nekad da se izrazim kako treba. Imam neko mišljenje koje sam stekao dok sam je gledao kako se sa drugima ophodi, onda vidim da to na meni pokušava. Video sam kako me farba, za Filipa nešto, mene ta priča ne zanima. Možda nisam bio u pravu što se tiče radija, puko sam, iznervirao sam se. Rekao sam da je ostalo još neke te iskre ljubomore, pokajem se, ovde sam stvarno kriv. Da je tako gledam ne bih bio sa njom. Rekao sam to sve u besu. Iznerviralo me što je podržala taj način života. Ja imam prijatelje koji su možda i najveći kockari, ali ne podržavam to. Nije nam smešno, sramota nas je - rekao je Karić.
Znam da skuvam jaja... Malo mi je to što je rekao da sam zla i podla, jer zna da će to i ostali da kažu onda. Ja sam mislila da ćemo imati mnogo više svađa, imamo neke nesuglasice i to odmah rešimo. Ja njega poznajem i znam kad mu nešto nije u redu. Ja njemu sto puta priđem prva. Ranije se nije vređao kad sam se šalila, a sad se sve više meri. Mi se nikad ne svađamo pod jorganom. Brzo planemo a brzo i spustimo loptu, u principu je sve ok. Nije prijatno ovako kad se pogleda - navela je Ivana.
Ja nekad kažem nešto samo da bi je uvredio. Mnogo sam težak. Ali problem je što nekad ne znam da se izjasnim - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je normalno. Nije me ništa apsolutno iznenadilo. Ja nisam kompetentna da komentarišem. Smešan mi je on kad malo popije. To su njihovi sukobi mišljenja. On je tu popio, bio je malo grublji. Nisam kompetentna da komentarišem njihovu vezu, samo neka su oni srećni, ja nisam tu ko treba da ih savetuje. Ja uvek pravim face - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za mene prijatno iznenađenje, ima ogroman ego, rečita je, Šopićka to radi iz ljubavi, mnogo je zaljubljena u njega i ne želi da mu kontrira, ujede se za jezik i neće da diže tenziju. Nju pogodi svaka reč koju joj on kaže. Razmišlja o budućnosti. Mislila sam da će se više svađati, jer su oboje dominantni, ali ona pokazuje koliko joj je stalo do Stefana, ona proguta neke situacije. Stefan se toliko promenio, videla sam ga sa Ivom, ali nisam videla tu nežnost, brižnost, on se stvarno birne o Ivani - rekla je Ermina.
Čuva mi jaja - dobacila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaćete vi sluškinju - dodala je Ermina.
U radiju je Ivana stvarno krenula od kulina bana kao da će da opravda sve na ovom svetu. Stefana je više iznerviralo što se vadila i da obrće priču. Ivana prvi put pokazuje da može da se povuče iz svađe, super je što pakazuje da može da napravi kompromis - rekao je Đedović.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'