AKTUELNO

Prava pometnja!

Čestitke koje je Iva Grgurić dobila za svoj rođendan danas izazvale su pravi haos u njenoj glavi, a ona je nastavila da ih analizira, a pridružila joj se i Maja Marinković, dok ih je ona čitala zajedno sa Filipom Đukićem.

Ne znam šta ti nije jasno, sve ti je između redova napisano, nemoj ni njega, ni onog napolju da povređuješ - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo se potencira da je meni stalo, neću da ispadam neki jadnik, žrtva. Stalno se govori: "Njemu je stalo" - bunio se Đukić.
Ja sam i pre ovih poruka htela da budem sama, to neće ništa da promeni. Ovo nije ništa sad mene, ne znam, nego mi je samo dokazalo da sam u jednu ruku, da me podržavaju što sam sama. A u drugu ruku emocije su evidentne - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa mi isto radimo kao da smo u vezi, a pričaš da si raskinula i pre čestitki - zamerio je Đukić.
Jeste Iva - dodala je Maja.
Meni nije logično da joj tri najbolja prijatelja pošalju tri različite poruke - nadovezao se Filip.
Svako ima svoje mišljenje, nemojte da se zamarete previše, uradite kako se osećate - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama ti je napisala zaboravi na prošlost, sadašnjost, fokusiraj se na budućnost - dobacila je Ermina.
Ona me je tu joj više sj*bala - priznala je Iva.
Ja lično mislim za prošlost da ti je rekla da se ne vraćaš na Stefana. A meni nije jasno to za spolja, rekla si da povređuješ, da je on nastavio dalje, ne bi mogla da ga povređuješ. To je napisano u emotivnom smislu, a ne što ga spominješ. Ispada kao da te Marinko čeka napolju - dodala je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što to nije napisala njegova sestra? - upitao je Filip.
Jeste - odgovorila je Iva.
Indirektno je napisala. Najvalidnije mi je to što Barbara napisala, nije išla izokola. Ja ponavljam, ja ne volim Ivu, ali Barbara je ispala pravi prijatelj. J*bala ti je kevu za ponašanje i sve je nabrojala šta mi smeta kod tebe. A od mame poruka ti je baš emotivna - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'