AKTUELNO

Atijasova jedva suzdržala bes.

Nakon reklama zadrugari su nastavili da komentarišu raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića, i to što je Luna napravila histeričnu scenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je lepo posavetovao Lunu... Mi smo mnogo puta videli Lunu u tim izdanjima. Marko je nju smirivao mnogo puta. Lunin pristup sinoć nije bio dobar, ona je njega vukla za trenerku, imala je histeričan pristup. Anabela i Gagi su prišli, ona je Anabelu čak sklonila, Marku tu nije bilo mesto. On bi napravio gore, zbog netrpeljivosti njegove i Anabeline - rekla je Zorica.
Mi smo prišli kad je on otišao, mene je Bane zvao, nisam ni videla - rekla je Anabela.
Da je Marko došao još bi gore stanje bilo. Gagi ju je lepo posavetovao, ali Luna nikog ne sluša, ona radi po svome, ja gledam to njeno stanje po ko zna koji put. Tvrdim da ona nije bolesna nego je opterećena. Imali su i Gagi i Anabela vremena da se pozabave njene stanjem, a ne sad u rijalitiju. Razumem da brane svoje dete, ali ne treba svu krivicu svaliti na Marka, Luna je nepopravljiva. To njeno stanje nije dobro, ali su oni trebali time da se bave na vreme, ako kažu da joj treba psihička pomoć. Ne bi nijedan muškarac preko ove laži prešao. Imala je šanse da mu kaže to ko zna koliko puta. Ona sinoć priča balalajke o Gastozu, izgovorila je gomilu laži, Marko je u pravu. Nije to bio način, malo je grublje raskinuo za stolom. Njemu treba stabilnija priča - navela je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislila sam na drugu priču, kad je Zorica rekla da je Luna loše i da je u njoj prepoznala Kseniju Pajčin. Rekla si da se Ksenija isto tako ponašala. Kako ova žena laže - istakla je Atijasova.

Voditelj Milan Milošević je upitao zadrugare da podignu ruku svi oni koji misle da je Marko trebalo da priđe sinoć Luni, a oni su bili podeljeni.

Mene je pogodila ona scena jutros, ja sam emotivan. Posle toga sam prišao Marku i rekao mu da joj priđe da je smiri. Ne bih mogao da izdržim to da gledam - rekao je Janjuš.
Jesam ja grupo postupio, a razmišljao sam da nešto i ispeglamo, ali je ona nastavila tako da se ponaša. To je moj način, grub. Što se tiče tog prilaženja ona bi to shvatila da joj dajem lažnu nadu, to ne želim. Želim da konačno stane na noge i da je boli d*pe za mene. Ona mi je rekla: "Idem kući, evo ti tvoja Jelena", to mi je samo dalo znak da ne treba da priđeš. Nije da se nisam lomio, nije mi prijalo, ali ona ima i tatu i mamu ovde, neka pokušaju oni da je smire. Ja kad joj priđem ona se tako isponižava, moli, blamira, mene boli kako se ponaša i kako se ponižava. Nije mi ovo pravila napolju - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaspitanje nema nikakve veze sa emocijama. Ja znam jednu devojku koja je bila kulturna, vaspitana, a na kraju se ubila zbog ljubavi. Jeste da je Luna razmažena - rekao je Karić.
Od nje mama pravi bolesnicu, kaže da je patološki lažov - naveo je Marko.
Je l' tebe mama naučila da šrmčeš? Da ste vi prošli kroz Zadrugu 1 visili bi - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

A nije lagala u prvoj sezoni, sa Slobom, bez njega, u duetu. Lagala je ja sam bio prisatan. Ne kažem da su emocije bila lažne, ali je lagala i tad - rekao je Miljković.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'