AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Tara Simov ustala je za crnim stolom nakon porodičnog sastanka kako bi se obračunala sa Ivom Grgurić o njenim navodima o zadrugarkinom životu sa Minom Vrbaški i Anom Korać, koji se pominjao i prethodne dve sezone u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je najmanji problem da je iznapušavam, da bi ona ispričala. Ja ću svoju priču reći, ali ne mogu da tvrdim da ću ispričati svaki detalj. Ja sam kod Mine u stanu bila 3 ili 4 puta, jednom sam bila sa Anom, popile kafu i otišle za Novi Sad. Sad se vraćam na ono što je Iva rekla, samo je molim da mi ne upada u reč, da bih ispričala sve - započela je Tara.
Ja ću samo da kažem Ivi, poenta, ko je i šta je dolazio, to nema veze sa Tarom i Anom - odbrusila je Mina.
Kada je Mensur napucao Baneta, mi smo se šetale i ona mi je ispričala celu priču. Ja to nikada nisam rekla, ovako mi je rekla... Ona je rekla da bi mogla izreći mnogo toga - ubacila se Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne treba da se potencira da je zbog mene ne ko nekome išao kući sa oružjem, na vrata - urlala je Tara.
Pazi šta radiš! P*čka li vam materina! J*bem li vam mater! Marš u p*čku materinu - zapretila je Iva uz dijapazon psovki koje je iskoristila.

Foto: TV Pink Printscreen

Čak je i Ivin dečko prijatelj Filip Đukić pokušao da smiri Ivu koja je urlala, upozoravajući da može izazvati velike probleme, ali ona nije htela da ga posluša.

Ti si obrnula priču, jer se otkrilo sve za Marinka - razotkrila je Mina.

Odmah potom je i Mateja Matijević pokušao da obuzda Ivin bezobrazni rečnik i pretnje, ali ona nije prestajala da preti i vređa sve zadrugare koji su joj se usprotivili.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'