AKTUELNO

Grgurićeva ne prestaje da provocira!

Iva Grgurić nastavila je da se pravda o sukobu sa Minom Vrbaški i Tarom Simov, a Filip Đukić čuvši šta je rekla, vratio se kako bi joj očitao lekciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja ta koja mulja, spletkari, nego Mina, ja sam htela da joj dokažem, da je neću izdati, a to što on urla i što mi ne dozvoljava da završim, on će mi doći za sat vremena da mi se izvini - pravdala se Grgurićeva.
Ma šta pričaš to? Ja znam šta pričam! Ti veruješ Mini u nešto, da veruješ! Iznosiš to kao da je Istina! Rekla si da koriste lažne argumente! Rekla si bre! - urlao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se govorilo da je Tarina majka bila u zatvoru, to je ona rekla, poziv Matejin sa roditeljima, ja sa tim raspolažem. Ja ne znam šta se desilo sa Minom, sa Anom, sa Tarom napolju, ja to nisam rekla - pravdala se Grgurićeva i kezila Filipu u lice.
Ti navlačiš gnev ljudi, koristi to u svađama, da bi podbola, ona to isto radi! Koristiš to! - nastavio je da viče Filip.
Pa peckam i ja, ja i te kako zabodem! Oni mene osam meseci, ja njih jednom u mesecu. Juče sam pop*zdela! Pusti me na miru, da idem kojim god putem da idem! - uzdizala se Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi su rekli da se ne svađaš, da bude dostojanstvena i da ne psuješ! To su ti rekli! I kada su u lajvu i kada nisi! Govoriš ti: ,,Marš u p*čku materinu" tri puta, prva si rekla! Ja sam to video! - urlao je Filip.
To mi je normalno i opet ću, još sto puta! Desi se, moram i ja da se ispraznim! - nastavila je Iva.
To kažeš u svakoj svađi, pas mater i to, u svakoj svađi! Ne mogu da te kanalim kada ti sama pričaš to! - dodao je Đukić.
Ne želim da razgovaram sa tobom, ćao! Ti mene kanališ! Svako snosi posledice za svoje postupke i to je to. Ona je pominjala Anđelu Vešticu, ona je sve to radila - poručila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'