AKTUELNO

Definitivno je stavio tačku na vezu sa Lunom.

"Uporno ti se prebacivao loš uticaj na Lunu, a sada kada si je ostavio, nisi prišao da je utešiš. Kako to komentarišeš?" glasilo je pitanje za Marka Miljkovića u emisiji "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam grubo reagovao. Video sam taj njen bezobrazluk... Bezobrazluk, pa suze, baš me briga što plačeš. Iz tog razloga sam se povukao. Ona je nastavila i kada je imala hiteriju, bezobrazno je dobacila: "Idem kući, pozdravi Jelenu"; ja sam rekao: "Pozdravi Gastoza". Najviše je to u pitanju. Ne bih da joj dajem lažnu nadu, presekao sam i odlučio na taj najgrublji način da joj što pre dođe do glave. Ja sam čuo šta joj je majka pričala. Ja samo Anabela želim da se ti maksimalno posvetiš Luni. Ako ti učiniš Lunu srećnom za ova dva meseca, onda je to to - rekao je Marko koji je zatim komentarisao i Anabeline kletve.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kletve ne znam ni ja šta da kažem. Neka je, boli je, ona je povređena... Ne zameram joj, neka priča šta hoće. Što se tiče toga: "Naplatiću ti svaku Luninu suzu", tu je blagi pokušaj da bude Marko Miljković. Ne zameram. Treba da je bude sramota - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam u bolu rekla. Ovaj čovek misli materijalno, ja ne. Mene novac ne čini srećnom, nego mir u duši. On se poigrava sa njenim emocijama od Zadruge 2, a ona je vrlo emotivna. Ona nije normalna kada je ova ljubav u pitanju i ne ponaša se normalno i racionalno - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

"O noćnim susretima Lune i Gastoza oglasili su se brojni svedoci, kako reaguješ na tvrdnju Stefana Šebeza da izvesna Jelena ne postoji?" - glasilo je novo pitanje za Marka.

Video sam da Luna voli da laže malo, ali se nisam nadao da će za takve stvari da me laže. Sama je treablo da mi kaže, a ja sam je pitao i ona me je slagala... Ja za to znam od prvog dana. Ona je bežala da kaže ime devojke, a posle sam je naterao. Ona to i dan danas ne znam da li će da prizna, ali ja sam 100 posto siguran da Jelena nije bila i ja mogu da joj se izvinim. Ona je bila okej prema meni. Verujem Šebezu to što je rekao. Vidim po Luninoj priči da je Jelena bila samo izgovor, a ja sam ubacio Jelenu jer mi je ona rekla da je Jelena. Nije trebalo drugaricu da uvaljuje u probleme - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'