AKTUELNO

Zadrugari u šoku!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a voditelji zadrugarima čitaju pitanja sedme sile. Sledeći na tapetu bili su Dragana Mitar i Edis Fetić.

Slomio si se uz pesmu "Dozvola za ljubav". Zbog koga si se slomio i plakao, koga is izgubio, ženu ili ljubavnicu? - glasilo je pitanje.
Da su mi žive i zdrave, nikoga nisam izgubio. Nisam ni zbog koga plakao, vreme me je malo smorilo. A to su i neke pesme koje slušam napolju, slušao sam i sa jednom i sa drugom iste pesme. Nisam meteropata, već sam dugo ovde, ne vezujem pesme za osobe - odgovorio je Edo, pa počeo da priča o tome šta ga je sve stiglo:

Foto: TV Pink Printscreen

Generalno, nisam ništa izgubio. Vodim se onim u životu, što nas je strefilo, nije nas moglo zaobići. Mislim da je vredelo, ne bi došlo do ovoga - dodao je Edo.
Zbog čega si od samog starta lagao i rekao da si se odavno razišao od supruge Zilhe, kada je sve isplivalo u javnost, čak i snimak pred ulazak u "Zadrugu". Zašto i dalje tvrdiš da se nije desio zagrljaj na sedištu? - glasilo je sledeće pitanje.
Ja sam rekao da ja uvek sedim napred. Pitanje je od kada je taj snimak i kada je. Jeste, evo, grlili smo se, ljubili smo se, imali s*ks - ironičan je bio Fetić, a voditelji su ga suočili sa činjenicama da snimak postoji, kao i da se nalazi na portalu Pink.rs, što možete proveriti u nastavku.

Foto: Privatna arhiva

Da li želiš da vidiš snimak u četvrtak? - upitala ga je Dušica Jakovljević, a on je odgovorio potvrdno.
Edo, od početka lažeš da si emotivno razdvojen od Zilhe - ubacio se urednik zabave portala Darko Tanasijević.
Na snimku se vidi moja emocija? Ne može da se vidi - nastavio je da poriče sve, dok je Dragana sve vreme sedela pognute glave.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'