AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Naredno pitanje postavila je Iva Grgurić, koju je zanimalo da joj Luna Đogani objasni navode Marka Miljkovića da će 28. aprila prekinuti sa emocijama prema njoj, što je sve šokiralo tokom emisije ,,Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pitanje za Lunu, ali da kažem, ne želim da me ovde neko krivo shvati, saznali smo na pitanjema novinara za ovaj 28 april, što je rekao Marko da će mu prestati emocije tada, kako se ti osećaš povodom toga? - upitala je Iva.
Objasni kada je to rečeno, pre nego što je ušla ovde! Ja sam to govorio Miljani i sve sam joj govorio za 28. april - upozorio je Miljković i pravdao se.
Znam da je sprdao Miljanu da će se smuvati sa njom, to su gluposti, stalno neki datumi! - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Luna upitala Maju Marinković da joj objasni zbog čega je neraspoložena.

Majo, vidim da si smorena. Iskreno mi reci, ako ga voliš, žao ti je, ne aludiram ja na ljubav. Zanima me da li je to zbog njega, šta se dešava? - upitala je Luna.
Jeste mi krivo zbog nekih stvari, takva sam, na meni se vidi, ja sam generalno jako pozitivna i kada upadnem u svoju fazu, vidi se ta promena na meni. Da, jesam smorena, sve mi se skupilo i ta scena koju sam napravila, smatram da sam preterala, nema potrebe uopšte da se vadim na to. Prosto, taj postupak, sam po sebi, mislim da nije bio okej - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'