AKTUELNO

Nije mogla da izdrži!

Ana Korać i David Dragojević očitali su lekciju Tari Simov zbog njenog večerašnjeg ponašanja prema Mateji Matijeviću. Naime, Ana i David primetili su da Tara provocira Mateju dok je igrala sa Mensurom Ajdarpašićem, kao i trenutak da je sačekala da Luna Đogani napusti žurku, kako bi plesala sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Tara se sve vreme pravdala da to nije istina, ne želeći da prizna da joj je zasmetalo i to što je Maja Marinković prišla Mateji ponovo tokom žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da se ponašaš kao debil, nemoj nikada da budeš u muškom društvu! Ti mene lažeš! Mi smo videli da ga gledaš - rekao je David.
Ne osećam ništa, on je klošar! Klošar prema meni, nemam emocije. Podsvest mi ne da da pokažem emociju - pravdala se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U celu priču umešao se i Marko Đedović koji je pričao sa njima. Tara se i dalje pravdala, navodeći razloge da je zamerila Mateji što je prišao Luni Đogani i rekao da ga je sramota što je bio sa njom. Dok je u Beloj kući Mateja priznao pred svima da nikada nije flertovao sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'