AKTUELNO

Sve je isplivalo na videlo.

Marko Janjušević Janjuš dobio je prvo pitanje na radiju ,,Amnezija", a Zorica Marković htela je da čuje komentar zadrugara na temu skandala sa Majom Marinković prošle noći dok je ljubomorisala zbog Mione Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema pomoći druže! Ja sam čuo da me celo veče zovu Anđela. Da vam objasnim, nema pomoći, smeje mise, šta god da kažem, njoj je smešno, ona se sprda, tako da neću da se opterećujem, nit me zanima. Ja da joj više pričam, neću - rekao je Janjuš, a onda je i Maja uletela u radio i jedva dočekala da priča o zadatoj temi.
Kako te nije sramota da tvrdiš da ste ti i Janjuš drugovi? - glasilo je pitanje za Maju.
Sramota me je svog ponašanja, prešle sam svaku meru i granicu. Nema opravdanja za moje postupke. Niko ne vidi zapravo dubinu svega toga. Miona je isprovocirala tom nekom šifrom, ja sam izgorela, nisam znala o čemu se radi. Ali nema opravdanja za te moje scene. Ja sam generalno temperamentna, ja nisam prošle nedelje ni pila, pa sam napravila scenu. To jeste jače od mene, ne samo kada je Janjuš u pitanju. Ja ne volim ljigave ljude - pravdala se Maja.
Sad ću reći sve da lažeš! Majo, ostavi me više na miru! Budaletino! - urlao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je i Miona Jovanović dobila reč, pa otkrila od kada je Maja koristila šifru ,,Anđela" pričajući o Janjušu.

Nikada ga nije nazivala imenom, ali ima sigurno, nekih mesec dana. Dva meseca priča u šiframa o njemu - otkrila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'