AKTUELNO

Nastaće drama?

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", bio je razgovor Lune Đogani, Jovane Tomić Matore i Baneta Čolaka, skupinu koju je Đoganijeva nazvala "Grupa ostavljenjih", a onda su se svi žalili nad svojom sudbinom. Luna je tada ispričala da je mnogo toga praštala Marku, kao i da će ljubav uspeti, ako je prava.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam i ja greške, izvinio sam se za greške i ružno ponašanje i reči u "Zadruzi 2", ne znam šta mi je konkretno još praštala. Ne znam šta da dodam. Ja sam i te kako njoj više praštao, ako ćemo da stavimo na vagu sve. Ovo: "Ako je ljubav prava, uspeće" mi je smešno - istakao je Marko.
Ja znam da bih ja zbog ljubavi sve promenila. Prava ljubav sve pobeđuje, ja sam tako gledala u filmovima bar. Što se praštanja tiče, ja sam neke stvari oprostila. Npr. ja bih Marku oprostila laž kad bih znala da se pokajao, on meni ne bi. Ja sam osetila da je to nešto što je vredelo i da je zaslužilo šansu. Ne pravdam svoju grešku, i te kako sam pogrešila, možda me neko u životu ne bi pogledao, ali nisam baš toliko bila loša da nisam zaslužila ni razgovor, posle svega što smo preživeli. Ja bih i prevaru verovatno oprostila. Možda neka druga osoba ne bi što sam ja praštala... Žene su malo više k*čke, znam npr. da Ana ne bi ništa prešla Davidu - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'