AKTUELNO

Nije hteo zbog inata prema Dragani da se razvede!

"Non-stop pričaš da se ne sećaš ničega sa Zilhom na putu do Šimanovaca, da li je moguće da si sve vreme bio uspavan?" - glasilo je pitanje za Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, moguće. Spavao sam na snimku. Ja sigurno nisam insistirao da idemo za Šimanovce. Ja se ne osećam raskrinkano, ne znam kako bih trebalo da se osećam... Što se tiče ljubavnih emocija prema Zilhi, sigurno da ne osećam. Volim je kao čoveka, kako kažu. Volim je kao majku svoje dece. Više sam lagao Zilhu, nego Draganu, zato što ona nije postavljala više pitanja - rekao je Edo.

"Naši čitaoci su videli novi snimak kako grliš Zilhu" - rekao je urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević, Edisu Fetiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu su bili poljupci... Sad se sećam tog snimka. Ustvari, snimka se ne sećam, ali tu ne vidim ništa strašno. Što ne bih zagrlio ženu s kojom sam bio 10 godina? Da, i te kako sam bio blizak dva dana pre ulaska. Ja se onog snimka iz kola, ne sećam. Ja ne mogu toga da se setim - dodao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

O tom podnošenju papira smo Dragana i ja često vodili polemiku. Ja sam pokušavao da sačuvam brak sa Zilhom tokom celog leta. Hajde da dam šansu zbog dece. Ja ne znam kako se to radi. Prvi put kada sam otišao kod advokata, da podnesem papire za razvod braka, moj advokat je bio na moru. Drugi put sam promenio advokata, jer nisam mogao da čekam ovog da se vrati s mora. Taj dan advokat nije bio u gradu. Meni je jedna kancelarija na 8 metara od kuće, a druga na 12 metara, ali oni nisu bili tu. Onda odem treći put kod advokata i Dragana me pozove i izj*be mi mater i ja kažem: "E, sad, neću da se razvedem" - rekao je Edo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'