AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U večerašnju emisiju "Izbacivanje" gledaoci imaju priliku da se uključe uživo u program i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević prokomentarišu sva dešavanja u "Zadruzi".

Prva gledateljka koja se uključila bila je podrška Lune Đogani, pa je odmah prokomentarisala njene odnose sa dečkom Markom Miljkovićem, ali i sa majkom Anabelom Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Ivanka iz Kovina. Ja pratim Lunu od prve "Zadrugu", zavolela sam tu devojku, ona ima nešto što pleni. Koga će ona da voli, neka voli. Malo me je sve to potreslo, bolno je gledati kad nešto mora da se dokazuje, da se pravda. Nema ta ljubav blagoslov. Nije podržana. Svim roditeljima se ne dopada izbor naše dece. Sigurno 60, 70 % tih njihovih nesporazuma potiče od toga što nemaju podršku porodice. Ja kao majka bih volela i želela, a i gledaoci koji imaju decu, da žele da Marko smekša prema njenoj majki. Bez obrzira što on deluje tako tvrd, on ima meko srce. Nisu to ne znam kakvi problemi. Greška je što je Luna o Marku pričala Anabeli. Majka odmah drugačije gleda, a Luna nema tu mudrost, a ženi treba puno mudrosti kroz život. Anabela nije trebalo da izda svoje dete, iako joj je rekla, to je trebalo da ostane, ne da kaže pred širokim masama. Dete joj se poverilo, ja ne bih izdala svoje dete. Vi dete morate da pripremite za život. Kada imate dete, onda se odričete i svog uživanja zarad te dece. Napravljene su neke greške i sada je to došlo na naplatu. Sve je to prividno, one su se sinoć malo i otrkile, da Anabela nije to što priča, kako se predstavlja. Puno ima tu nečega što se ne zna. Ta Anabela je ušla sa pričom da opere svoje godine provedene sa Gagijem. Onda imate utisak da ima neku averziju prema muškarcima. Ona se žena pogubila, izgubila je korak sa životom. Luna i Marko jesu dobar spoj, njena mladost i njegova zrelost idu mnogo dobro zajedno. On može mnogo čemu da je nauči, ona pored njega oseća zaštitu. Anabela toliko potencira na tom majčinstvu, kao: "Nosila sam je ispod srca", pa nisam ja moje dete nosila u torbici, i ja sam ispod srca, pa ne govorim stalno: "Ja sam ovo, ja sam ono". Oni kažu da nisu imali takve scene napolju, to padanje i ta histerija, to je u vaspitanju. Jer kad vam dete prvi put nešto zatraži, tresne se, vi se drugačije ponašate prema njemu. Luna ima rupe u svom vaspitanju. Dete se vaspitava do sedme godine. Što se ne zapitamo kako je Luni kao detetu, otac se leči, ona ga posećuje, mama se zaljubljuje i odlazi... Luna je puna problema, sada traži svoj put, a svi se guraju sa njom na taj put. Meni se ne sviđa Anabelin odnos prema Marku, ja imam zeta, ali za taj naš odnos sam ja kriva. Ne mogu ja da pričam sa njim na tom nivou, ona priča o njegovom polnom organu, šta očekuje da će on njoj da kaže?! Mnogo je ona dozvolila sebi da toliko raspravlja sa Miljkovićem, tu dolazi do ružnih reči, dolazi do toga da jedno drugo prosto ne poštuju - pričala je gledateljka, a onda je voditeljka upitala šta misli o odnosu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je čovek kome kao da je potrebno žensko društvo za rijaliti. On se približi, a ova mala ona je skandal majstor, ona voli to. Maji je sve to prijalo, ta pažnja, oseća se možda i zaštićeno pored tolikog čoveka. Janjuš zna priče, duhovit je, mi žene to volimo, on je uvek za neku šalu. Malo su se zaneli, mislim da je Maja zaljubljena, ona plače, vidi se patnja. Meni je žao, Janjuš je čovek koji može da bude prijatelj. Narušeno je njegovo prijateljstvo sa Karićem, a obojica pate zbog toga. Ivana se pravi malo naivna, ona galamom pravi to, priča brzo, pravi halabuku i tako nešto promakne. Kad bi to usporili, ima tu nešto što se povuče. Ništa nije tako benigno. Ona je javno ustala i rekla da joj se dopada Janjuš, nismo mi ništa zaboravili - navela je gledateljka, a onda je prokomentarisala i dramu između Edisa Fetića i Dragane Mitar.
Edo je u duši jedan tradicionalan muškarac, on kad kaže: "Moja Zilha", ona je gospođa i zlato, a ova je rđa. Edo je meni simpatičan kad nešto prokomentariše, ima šarma. Draganu ne doživljavam, nit' govori nit' romori. Naravno da će on da se vrati ženi, vidi on da tu ništa nije čisto. On ušao ona bila sa Tomovićem, on prešao preko toga. Kad izvučete sve događaje, non-stop bi trebalo da se pravdaju - dodala je gledateljka, a onda prokomentarisala Minu Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni to nikako ne deluje, ne znamo da li su u svađi ili su u ljubavi. Pre je to bilo na pet sati, sad se svelo na pola sata. Žao mi je Mine, ona se zaljubila, ali kao da ne zna kako da funkcioniše u vezi gde je neko voli. A on, fale mu neke godine, deluje mi kao derište, od 12, 13 godina. On tako neke razloge pronalazi, gde gleda, u čije patike, da li je stavila ruke ovako ili onako, to su takve gluposti. Da li oni to rade namerno, Mina zna da spletkari i da navuče kadar na sebe - navela je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'