AKTUELNO

Da li je ovaj zadrugar u pravu?

Nakon Bore Santane u Rajski vrt pozvan je Marko Đedović kako bi sa Drvetom mudrosti porazgovarao o aktuelnostima u Beloj kući.

Zdravo, Marko. Znaš kako volim da pričam sa tobom, šta ima novo - pitalo je Drvo mudrosti Đedovića.
Najaktuelnije je pomirenje Lune i Marka koje ja, iskreno, nisam ni očekivao. Ja apsolutno mislim da je to njihovo pomirenje ničim izazvano i da je to samo Markova osveta Luni i Anabeli. S tim što mislim da će tu najdeblji kraj izvući Anabela - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi kao Gagi, Bože mi ga oprosti, ja takvu osobu u životu nisam upoznao. Ja između Marka i Lune ne vidim nikakvu ljubav. Što se tiče Marka, on igra ulogu. Mogao je da igra na patetiku, tu bi se narod sažalio, ali nije uspeo da igra do kraja. Ništa mi se tu ne sviđa. Najžalije mi je Anabele - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj zadrugar potom se osvrnuo na odnos Stefana Karića, Ivane Šopić i Marka Januševića, tvrdeći da je Janjušević zaljubljen u Ivanu.

Drugi slučaj koji mi je zanimljiv su Maja i Janjuš, a posle svega bih dodao Šopićku. Što se Maje tiče, to je samo privlačnost, a da je zaljubljen u Ivanu Šopić. Ja prosto ne mogu da verujem da onakav čovek od dva metra koji ima žensko dete napada devojčicu od 19 godina. Na Taru mislim, zato sam ja skočio da je branim.
Stefan je jako inteligentan dečko i sve vidi. Stefanu je sve jasno, tu nema nikakvog prijateljstva.

Đedović se potom osvrnuo na Edisa Fetića i njegovu suprugu Zilhu, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'