AKTUELNO

Hoće li se pomiriti?

Žestoka svađa Milice Kemez i Bore Santane bila je tema sledećeg klipa u emisiji "Gledanje snimaka". Svađa je nastala nakon što je Milica imala poziv sa sestrom Mirelom, a tokom prepucavanja Milica je zamerala Bori Mionu Jovanović i Ivu Grgurić, a on njoj Stefana Karića i Filipa Đukića, a spomenuli su i Stefana Kandića Kendija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad kad gledam ovo, meni je smešno. Kao cirkus smo. Rekao je da je hteo da pređe kod Mione u krevet, tu sam se iznervirala. Nisam ljubomorna na Mionu, verujem mu što se tiče našeg odnosa, ali me nervira što pecka tako. Taman posla, niti mislim da bi bili zajedno, ja mislim da će biti sa Ivanom Krunić, mislim da će biti zajedno napolju - rekla je Milica.

Foto: Pink.rs

Ona je Kendijeva devojka, smuvali se napolju - odbrusio je Bora.
Smuvaće se i sa tobom. Mi nismo u vezi. Mislim da ne može da se promeni zbog mene, niti da može da podnese težinu mene, ne mislim samo na kilograme. Još se nije ni pronašao, čime hoće da se bavi... - odgovorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ljubomorišu preko mene - rekla je Miona.
I Ana stalno prebacuje Davidu za to - otkrio je zadrugarima MIlan.
Meni je žao da psujem devojku sa kojom sa u vezi, to sam joj danas rekao. Ovo za Stefana, Filipa i Mionu sam namerno prebacio. Ja znam da ona mene voli, ali neću da joj dajem lažnu nadu. Ja bih voleo da napolju jedno drugom damo šansu, da vidimo kako će to ići. Ja hoću da budem sa njom, ali ona je u Novom Sadu, ja u Beogradu - počeo je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, stil Ive Grgurić. Kad voliš nekoga, ideš u Afriku! - rekla je Milica.
Voleo bih da budemo, ali moram da vidim kada izađemo, gde ćemo da budemo. Biće sve okej - dodao je Bora.
Neće biti ništa okej - odgovorila je Kemezova.

Detaljnije o ovome u nastavku teksta.

Autor: M. P.

<
'