AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Anabela Atijas i Gagi Đogani ustali su da prokomentarišu odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića koji se uzdrmao zbog ljubomore prema Jeleni Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Istu ovu priču sam ja gledala i pre ulaska. Kako sada moj odnos sa Lunom, a isto je ovako izgleda kada ja nisam bila unutra. Kada je bila tema Jelena, kada su bili u hotelu. I sad tipično manipulisanje narodom i zadrugarima, ona je kao nesrećna i svoj bes prebacuje na njega, zbog problema sa mnom, da bi joj izbrisao činjenicu da je ušla, jer je bila nesrećna zbog Jelene. Nenormalno je da posle 20 dana druženja, se potencira na toj kafi napolju. Ja nemam nameru da se pravdam, ali ovo je prebacivanje na mene - rekla je Anabela.
Ja tu ne mogu ništa, ako mogu nešto da pomognem, ja bih rado pomogao. Bilo šta da kažem, ona sa mnom ni ne priča, ne sluša me šta govorim. Ja pokušavam da joj kažem da se smiri, ali ona očigledno ne zna šta radi u nekim situacijama. Kad se ovo završi, neka reše, to je moje mišljenje, ona ne dozvoljava nijednog momenta da nešto kažem. Možda odreagujem u momentu, ako smo tu, kada Đedović ili Mića se ubacuju u priču, samo potpaljuju vatru po pitanju nje. Ona nema samopouzdanja, uzdrmana je skroz. Sve vreme joj govorim da se obuzda, u suštini, slažem se sa Markom skroz, ali smatram da će ona biti ovakva do kraja - dodao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'