AKTUELNO

Turbulentno!

Naredni video-prilog koji su zadrugari imali priliku da pogledaju jeste retrospektiva svađa i torture koju je Iva Grgurić činila nad Filipom Đukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa eto, to je bilo posle toga da treba da se raziđeno, jer ga pravim majmunom, ja sam njemu rekla da sam zaljubljena, a on je meni rekao da me voli. Ja sam rešila da između nas neće biti više ništa, on se vraćao na laganje. Ja kada sam ovo pogledala, razumem zašto si me pitao pitanje oko laganja, jer je on taj koji je potencirao. Meni je bitna ta materijalna sigurnost i on tomeni prebacuje. Nekad je tamo nekad, moju nervozu rešavao tako, novcem. On to tako valjda kaže u revoltu. Sad će dati ljudima materijala da skaču na mene. On se zakleo da neće da me smara, posle emisije, ako me bude smarao, onda gubimo svaku komunikaciju - rekla je Iva.
Ja sam joj lepo rekao u garderoberu, ona misli da ja to radim da bih se pomirio sa njom. Ja sam rekao da neću da budem sa njom, ni ona sa mnom, ali hoću da dođem do nekog zaključka. Šta se smeješ? Nemoj da lupaš sada, pričaš gluposti. Treba da se ponašamo najnormalnije. Ja nju nisam smarao da bi se pomirili, već hoću da neke stvari raspravim do kraja - dodao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'