AKTUELNO

Nije joj lako zbog svega što joj je ćerka priredila zajedno sa dečkom.

Ovo je bila i te kako burna nedelja za Anabelu Atijas koja se svađala sa svojom ćerkom Lunom Đogani, bivšim suprugom Gagijem, ali i dečkom svoje naslednice Markom Miljkovićem. Anabela je istakla večeras na početku razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem da se oseća teško.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se slomljeno, teško mi je, dosta puta glumim pred zadrugarima... Kako god, ja ću izaći kao gubitnik. Na poslednjem mestu mi je bilo da pretvoril Lunu u tako nešto. Ja ne mogu više da je pravdam. Kada sam ušla, ja sam svima ala do znanja da ona nije bolesna, ali je slaba psihički i tako je skona manipulaciji. Dve osobe koje je vode u propast su njen dečko i njen otac. Imala sam potrebu da kažem Mići: "Izvini" - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvih mesec dana njihove veze su bili divni. Užasno mi je kada pada na kolena. On se ne trudi, to je valjda jače od njega, kada oseti da gubi, on prebacuje to nama svima. Onaj dan kada je rekao da bi popio kafu sa Jelenom, Lunu je to jako zabolelo, a on je Luni za stolom ponavljao: "Imaš problem s majkom", to je čista manipulacija. Pre Luninog ulaska svih dana je bila tema Jelena. to se nije sad pojavilo. Kakve veze ja imam sa Jelenom? Oni na neki način daju sumnju da tu nešto ima. Ne znam da li bi se smuvali, ali mislim da je on imao neku razrađenu priču. Kod njega se sve dešava... Neka bude slučajno. Da krenemo od tih finala... Videla sam da je čist manipulator. Luna i ja nikada nismo imale ovakvu komunikaciju. Ja napolju nisam razmišljala o njemu i da li su njegove namere čiste. Ona je meni rekla kada su se pomirili 14. jula: "Mama, on se nije snašao zato me je i ostavio u finalu", od tada ja pola stvari nisma znala. Ona je samo u jednom momentu meni poslala poruku da su raskinuli. Da bi ona mene pozvala u decembru i posle "Zadrugovizije" plakala i rekla da ju je ostavio. Oni su se posvađali zbog toga - pričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

On (Marko) je meni prebacivao da sam joj ja kupila stan bez petare, to mi kaže čovek koji nema ni terasu. Onda spomene moju srednju ćerku koja nije deo rijalitija: "Vodio sam je u restoran, ostavila si je bez para...", on je konstantno išao da me ponizi. Ja Luni želi da bude srećna s kim god bila, kao učesnik "Zadruge" ja imam pravo da vidim njegove mane. Ne znam da li joj je oprostio ovu laž zbog glasova, ali verovatno da ima toga. Imaju te njihove grupe i u slučaju da nisu zajedno oni se sukobljavaju. Sad ima više onih koji veruju njoj... Da li on misli tako ili što kaže Marko Đedović: "Debelo joj se sveti". Poznavajući njega, on joj ovo nikad ne bi prešao, jer je on takav čovek. Više nemam pojma da li će opstati kada se sve završi. Sada vidim da mu je samo stalo da je oženi i da joj dete napravi, sad ja ne znam da li će do toga doći - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ali situacija između njih i mene se u rijaltiju neće rešiti. Nema Boga da ona mene ubedi. U normalnim uslovima. Izgubila sam nešto što je meni svetinja - dodala je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

<
'