AKTUELNO

Mima bi volela da Gagi i Anabela spuste loptu zbog dece.

Mima Živković odlučila je da se obrati i Gagu Đoganiju tokom današnje raspodele budžeta, a ona je poručila ovom zadrugaru kako treba da spusti loptu kada je reč o njegovom odnosu sa bivšom suprugom Anabelom Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Gagija, ja sam iskreno fascinirana što se tiče njegove borbe. Ja sam neko ko ne voli da se vraća u prošlost kada vidim da neko ide na bolje. Ja bih volela šta se tiče Anabele i tebe, da Anabela zbog sebe stavi tačku... Niko nema idealnu porodicu, ni moji nisu bili idealni, ali hvala Bogu sada je sve u redu. Ti si pokazao da si se promenio i skidam ti kapu, izborio si se s tim narkoticima. Volela bih da zbog vašeg zdravlja Anabela to stavi iza sebe. Nije dobro to ni za nju, ni za tebe. Gubite vreme, dan je dragocen - rekla je Mima i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Bespotrebno je bacati minute u životu na takve stvari. Bilo je i prošlo. Ja bih volela da ti Anabela oprosti, ti njoj, ona sebi, da stavite tačku! Ti stojiš u mestu, ti ne možeš da napreduješ, a mislim da si napredovao. Treba da nađeš ženu s kojom si srećan. Imali ste super karijeru. Mogu da vam ljudi zavide. Imate zlatnu decu. Mislim da treba da spustite loptu i da se fokusirate na decu. Mala Nina je bez mame, tate, sestre... Mislim da se zaboravili malo na nju. Kada Anabela vređa tebe, vređa njihovog tatu, isto i ti... Volela bih da vas vidim kao što sam vas gledala u Amidžiju, da dođete u stanje mira - pričala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno... Ja sam spustio loptu. Hvala na izlaganju, fino je bilo - zahvalio se Gagi koji je dobio srednji budžet.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Zadruga

<
'