AKTUELNO

Ima velike nade!

Luna Đogani nastavila je da odgovara na pitanja predstavnika sedme sile. Naredno pitanje bilo je u vezi toga što je Anabela Atijas zamerila Luni što je odbranila Gagija Đoganija od Marka Đedovića, a nju tako strastveno kao ćerka nikad nije.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama ti je zamerila jer si odbranila oca od Marka, da li smatraš da se dežuran krivac u odnosu sa roditeljima? Često vidimo da ti Anabela priča jedno, a Gagi drugo - glasilo je pitanje.
Slažem se to je generalno tako, kada su u lošem odnosu. Tu nema pomoći, oni ne mogu da budu u dobrim odnosima. Osećam se kao dežurni krivac, kao da stalno ja treba nešto da kažem, da potvrdim, da kažem ko je bolji, ko je gori. Ja nikada neću reći da je on loš ili ona. Volela bih da će napokon da izbace iz sebe, sav taj bes, ogorčenost, da ispričaju sve šta imaju, iako je na ovakav način, da napokon možemo da dišemo punim plućima. Nema više javnih izjava, pljuvanja, posle ovoga stvarno treba svi da malo razmislimo o svemu, gore od ovog ne može. Volela bih da više ne budem između njih dvoje - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'