AKTUELNO

Ispitivanje zadrugara se nastavilo u emisiji "Pitanje novinara".

Voditelji su pročitali i pitanja koja su pristigla za Marka Miljkovića, a pre toga je Marko prokomentarisao scenu sa Mirkom Gavrićem, kada mu je vratio novac koji je Miljković pričao da je davao Nini Đogani, kada ju je Anabela Atijas navodno ostavljala bez novca.

Taj postupak mi daje za pravo da radim neke stvari koje sam u prošlosti, ali neću, nekoga je nagovorio, nije on takav. Ja sam pogrešio što se tiče Nine, naći ću način da se izvinim toj devojci. Ako ne, šta je tu je... Ovako, nema potrebe da se razglaba i piše o tome. Ja jesam kriv što sam to pokrenuo i napravio sav haos, a sada da svi ispiraju usta... Delimično ću ostati imun - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja sam neinteligentan i treba neko da mi kaže da stanem u zaštitu svoje prijateljice. Nina je bila beba kada sam je ja upoznao, učila da hoda, išli smo na more. Znam sve što se tiče te devojke, njenu prvu reč, njen prvi korak. Bio sam prisutan kada ju je Anabela skonila od dude. Ja sam hteo da pomognem prijatelju i da vratim dug. Čuo sam sad da postoji i dug vezan za neko gorivo, nadomestićemo to. Iva - istakao je Mirko.
Pričaj i dalje o Nini, uplići je i dalje - rekao je Marko.
Ja sam zaustavio dečje suze. Više ne možeš da kažeš da joj njena majka duguje. Mnogo toga nije okej - dodao je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su ozbiljne pretnje... - rekao je Marko.
Luna, ustani. Luna je pokazala histeriju i haos u prvoj sezoni. Znaš šta sve rešava, zagrljaj, a ne ostalo - pričao je Mirko dok je grlio Lunu.
Ti mi pričaš kako treba sa Lunom... - prokomentarisao je Miljković, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko će vrlo brzo izaći sa 0% - poručio je Marko.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'