AKTUELNO

Ozbiljan!

"Da li te je bar malo sramota što si pokušavao da vređaš inteligenciju publike i zadrugara?" glasilo je pitanje na koje je prvo odgovarao Janjuš u emisiji "Pitanja novinara".

Nije me sramota zbog njih, nego sebe. Jeste, sramota me je - odgovorio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš da si veliki šaljivdžija, kako reaguju tvoja supruga i ćerka što te jedna klinka iz šale zadovoljava ispod pokrivača, a ti je iz šale ljubiš u usta - glasilo je sledeće pitanje.
Ćerka ovo ne gleda, a mislim da je ovo loše. Taj blizak odnos moj i njen je izašao iz okvira šale. Onanisanje... Te neke, blizak odnos, neću ništa drugo reći. Ne potvrđujem, samo kažem blizak odnos - dodao je Janjuš.
Koji poljubac je bio najlepši? - bilo je sledeće pitanje.
Nemam pojma, ne izdvaja se nijedan, ne izdvajam nijedan - odgovorio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako znaš da si čist, zašto se nisi potrudio da nas u to uveriš? - bilo je sledeće pitanje.
Nema potrebe da uveravam, šta god da kažem. Ovde više ne postoji ništa iz šale, sve je ozbiljno. Gore je meni, nego da se pravdam nekom drugom. Ja za sebe osećam da je loše, meni je to najgore, nema potrebe da demantujem, sam sebi ću da demantujem i da govorim da je loše. Nikada nisam rekao da sam nešto uradio, niti ću reći do kraja. Sve što drugi pričaju, neka veruju, ja neću reći nikad šta i kako - istakao je košarkaš.
Da li ti je bilo žao što nisi mogao da uzmeš neku sličicu sa torte? - glasilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Najradije bih istopio svaku sličicu. Da je neka druga situacija bila, možda bi mi bilo zanimljivo, sada mi nije. Nisam nešto mnogo pogrešio, ali jesam. Čovek je rođen da greši, vreme ne može da se vrati. Nisam imao s*ks, deveti mesec. Ako je nešto bilo, bilo je na trenutke. Gledaoci odlučuju - istakao je Janjuš.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'