AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Luna Đogani i Anabela Atijas kao nekad, posle ujedinjenje i pomirenja, progovorile su o svim skandalima, svađama, problemima i ljubavnim dramama kroz koje su prolazile prethodnih nedelja zbog Marka Miljkovića.

Mirko je rekao da je na dnu, a sada je u rupi, kako si to shvatila? - upitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, užasno, ja sam to osećala sve vreme. Ne znam, ja sam radila sve kako sam, te moje blokade, kada mi dođe crno, ja sam toliko nemoćna, puna sam besa i ogorčenosti, vrišti mi se stalno, udara mi se nešto. Ja to ne krijem, to je nešto što stoji u meni. Tu sam tri godine, jednostavno, ne znam, sama situacija da sam u rijalitiju sa mamom, tatom i dečkom, da mi je neko rekao, sigurno da ne bih ušla - rekla je Luna.
Nas troje smo ispali kao neki mulj, neka porodica- dodala je Anabela.
Na koga si mislila kada si rekla da si nekog uzdigla? - upitao je Milan.
Marko se tu pronašao. Meni je najdraže što je ona uspela da pokaže, pogotovu ona, koja ima hejtere, a ništa loše nije uradila. Ja mislim da je njoj ovo trebalo, jer mi je drago zbog toga. Svako od nas je imao loš postupak ovde, a svaki moj se duplo meri, jer sam ja bila loša prema roditeljima. Ali niko ne gleda kako se ja osećam i zašto. Ja ne gledam prvi put majku i oca koji se svađaju, te stvari meni ostaju, ja to slušam godinama. Meni je muka više od toga, Stalno sam između! Ona misli da Marko nije za mene, zbog njegovih loših postupaka i tu se mi razilazimo - dodala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

E sad, ja dolazim puna besa, da sam poslala neku monstruoznu čestitku, da nisam takva kakva se predstavljam, 30 ljudi se svađa zbog čestitke - ubacila se Lunina mama.
Kako zoveš Anabelu sada, Anabela ili mama? - glasilo je pitanje za Lunu.
Mama, u svađi ću je zvati Anabela - rekla je za kraj Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'